Mød mig på facebook...
Mød mig på Facebook... Sofie Kirkeskov Jensen - Født 9. maj 2012

Dagbog

1. april 2013

Jannik ringede til mig på apoteket. Han kunne desværre meddele at vores datter var kommet til skade. Hun var faldet ned i et legekomfur og havde slået den venstre fortand løs. Efter skoletandplejens vurdering havde slaget væretså stort, at tanden nok ikke stod til at redde. Det var meningen at vi selv skulle rokke den mere og mere løs, for så til sidst at falde ud. Vi talte en del om det og fandt frem til, at det havde vi ikke mod på. Sofie var virkelig tapper. Hun var sød og glad og fuld af energi.

Lotte

31. marts 2013

Mormor og Morfar kom om formiddagen for at se efter Sofie. Vi skulle på Kragerup Gods med Bo og Bethina til Påskefrokost. Sofie sov da vi kørte. Hun kiggede lidt skeptisk da det hverken var mor eller far der hentede hende i barnevognen efter middagsluren. Der var ingen panik på, hun skulle vist bare lige se mormor og morfar lidt an. Ellers gik det virkelig fint.

Lotte

24. marts 2013

Vi var idag blevet inviteret til fødselsdag hos farmor. Foruden os var Faster Stina og Christian også inviteret sammen med pigerne. Sille og Olivia er virkelig glade for Sofie og hun hyggede sig mindst lige så meget som de store piger. De var søde ved hende og legede fint med hende.

Lotte

18. marts 2013

Sofie er tilbage i vuggestuen efter 1 uges ferie i Bruxelles. Vi var lidt spændt på hvordan hun ville reagere, men der var intet at mærke på hende. Hun legede og hyggede, sig som om hun aldrig havde været væk.

Lotte

17. marts 2013

Sofies lille legekammerat Astrid er lige blevet 1 år. I den anledning havde hun inviteret til fødselsdag. Det var en super hyggelig aftermiddag, hvor pigerne fik leget rigtig fint sammen.

Lotte

15. marts 2013

Vi er hjemme igen efter 5 dage i Bruxelles. Det har været super dejligt at være afsted. Dejligt at se dem alle sammen igen. Der sker så meget med Nora, når man ikke ser hinanden på tit. Vi har rigtig hygget os. Pigerne har leget fint sammen og de voksne har fået hyggesnakket en del. Vi gik et par korte ture, bl.a. på marked og handle ind til dejlig aftensmad og på cafe et par gange. Ellers har det bare været ren afslapning. Da vi kom hjem ventede Jannik med dejlig frokost og jeg tror både Jannik og Sofie var glade for at være hjemme igen. De havde vist savnet hinanden.

Lotte

12. marts 2013

Troede egentlig at det ville være forår i Bruxelles, i stedet er det sne og 5 graders frost. Tinas barnevogn er gået i stykker, så det er så som så med de lange traveture i byens gader. I stedet bliver vi inden døre og nyder at se de 2 piger tumle på gulvet. Sofie har i dag taget sine første rigtige skridt uden støtte. 5-7 skridt mellem Mormor og jeg. Rigtig flot. Nora er nysgerrig, jeg tror hun prøver at aflure nogle tricks.

Lotte

11. marts 2013

Morfar kommer i dag og henter Sofie og jeg sammen med mormor. Han skal køre os i lufthavnen, da vi skal til Bruxelles og besøge Tina, Jeppe og Nora. Turen derned gik rigtig fint. Da vi først var kommet i luften, faldt Sofie i søvn og vågnede lige kort før vi landede. Mormor skulle guide os igennem Bruxelles fra lufthavnen og hjem til Tina og Jeppe. Var lidt skeptisk, da jeg kender Mors stedsans.. :), men det gik over alt forventning.

Lotte

15. februar 2013

Sofie nåede at være i vuggestuen 1 uge, inden der blev ringet efter hendes far, fordi hun var blevet syg. Hun havde fået diarre ligesom mange af de andre i vuggestuen. Heldigvis var hun stadig glad og havde ikke ondt. Det må være nogle heftige bakterier de har i vuggestuen, for Jannik måtte også kapitulere over for bakterierne. Manden som ellers aldrig har en sygedag, måtte lægge sig i 4 dage..!

Lotte

4. februar 2013

Så er min barsel slut.. Jeg skal starte på arbejde i dag og er meget spændt på hvordan det kommer til at gå. Ikke mindst det, at jeg skal være væk fra Sofie en hel dag. Heldigvis har hun sin far og de skal nok hygge sig. Da jeg starter på arbejde samtidig med at Sofie starter vuggestue, kommer Jannik til at stå for indkøringen i vuggestuen.

Lotte

1. februar 2013

Dagen er kommet, hvor Sofie skal starte i vuggestue. Vi møder op omkring kl. 8.30, hvor der er sat fine velkomstskilte op ved hovedindgangen og på døren ind til stuen. Vi sætter Sofie på gulvet og hun får lidt at lege med, mens de andre børn flokkes omkring hende. Kl. 9 er der morgensamling, hvor de spiser brød og frugt, leger nogle indlæringslege og synger sange. Super hyggeligt og børnene synes det var sjovt. Omkring kl. 10-10.30 var Sofie ved at være træt, så vi pakkede sammen og tog hjem. Vi fik et rigtig positivt indtryk af vuggestuen og pædagogerne, og der skal Sofie nok blive glad for at være.

Lotte

15. januar 2013

Sofies første tand er i dag brudt igennem. Det er ikke noget der har givet anledning til lange søvnløse nætter, rød numse, savl eller andet. Vi krydser fingre for, at det går lige så let med de næste tænder..

Lotte

3. januar 2013

De gange jeg har haft Sofie med ude på badeværelset, har spaen hele tiden været yderst interessant. I dag fandt hun så ud af, hvordan hun kunne rejser sig op af den. Da hun først havde gjort det én gang, gik der hurtig sport i det. Nu skal hun stå op af alt. Borde, stole reoler, køkkenskabe mm.

Lotte

27. december 2012

Jeg får en tid hos lægen, for jeg synes bestemt ikke at det bliver bedre med Sofie. Hun får konstateret kraftig lungebetændelse og får pencillin. Om natten synes vi det bliver en del værre og ringer efter vagtlægen. Hun kommer på hjemmebesøg og mener at Sofie skal indlægges og sender os derfor til Holbæk sygehus. På Holbæk mener de dog ikke at de kan gøre noget godt for Sofie og sender os derfor hjem igen. Den tur kunne vi godt have været foruden, ikke mindst Sofie. Vi må sidde op og sove med Sofie på skift og sådan forløber de næste par nætter. Først d. 30. december virker det som om at Sofie er i bedring. Hun vil dog stadig ikke spise eller drikke noget i løbet af dagen, men kan sidde og lege selv og virker mere frisk generelt.

Lotte

26. december 2012

Sofie er stadig syg og har feber. Om formiddagen hvor både Nora og Sofie var vågne åbnede de pakker. Sofie fik en dejlig var kørepose og en følebog af Mormor og Morfar og en body og et sengesæt fra Holly´s af Moster og Onkel.
Ved middagstid gik turen mod Korsør til Farfar og Birgit. Faster og Christian var også inviteret. Sofie var stadig meget sløj men havde dog øjeblikke hvor hun var frisk og ville lege lidt. Hun fik dejligt tøj af Farfar og Birgit og en bog ”de små synger” af Faster.

Lotte

25. december 2012

Sofie vågner op og er ikke helt på toppen. Hun hoster og er lidt forkølet. Ved middagstid har vi pakket bilen og er klar til at tage til stor familiejulefrokost hos Mor og Far. Da vi kommer derned, har Sofie fået feber. Hun sover det meste af dagen væk og når derfor ikke at få nogen julegaver. Det er længe siden vi har været sammen med hele den del af familien, så det var lidt ærgerligt at Sofie ikke var på toppen.

Lotte

24. december 2012

Det er blevet juleaften og vi har gang i de store forberedelser. Vi skal holde juleaften hjemme, hvor Mor, Far og Mor Lone kommer. Vi laver mad, pynter juletræ, dækker bord og ser Disneys juleshow. Det er super hyggeligt. Aftenen forløber fint. Sofie for lidt julegaver inden vi spiser og under maden. Ellers bliver hun for træt, hvis hun skal vente til vi skal danse om juletræet. Fine julegaver. Lidt bløde pakker og lidt til at lege med.

Lotte

19. december 2012

Vi havde lavet en aftale med mor og far om at mødes ved svømmehallen i Slagelse. Vi skulle ud og svømme alle sammen. Mor, Far, Tina, Jeppe, Nora, Sofie, Jannik og jeg. Vi havde hele svømmehallen for os selv, så det var super dejligt. Desværre var Sofie ikke helt i hopla. Hun havde haft lidt feber om natten, så måske var hun ikke helt på toppen. Nora derimod hyggede sig og vi fik nogle gode fif til senere svømmeture, som helt sikkert skal afprøves.

Lotte

18. december 2012

Om eftermiddagen tog vi ind til Slagelse og gik en tur rundt i byen. Tina og Jeppe manglede stadig at købe lidt julegaver, så vi gik på jagt. Vi sluttede af med en øl og en kop kaffe på Café Caramel.
Da vi kom hjem ventede vi gæster. Peter, Julie og Astrid skulle komme til middag. Jeg havde lavet Nachos. Vi fik fodret børnene af, så kunne vi spise i ro og frem imens de legede på gulvet. En rigtig hyggelig aften og sjovt at se de 3 piger lege sammen.

Lotte

17. december 2012

Vi får i dag besøg fra Bruxelles. Tina, Jeppe og Nora kommer omkring spisetid. Mor og far har hentet dem i lufthavnen og vi har pizzaerne i ovnen til de kommer. Så kom der liv i huset. Der er fart over feltet med Nora, der har Sofie stadig lidt at lære.

Lotte

12. december 2012

De sidste 3 dage har vi boet i Tappernøje. I løbet af dagen har Jannik været i Næstved og hjælpe Peter med at renovere deres nye hus. Imens har Sofie og jeg hygget os hos mormor og morfar.
Vi har været gået i skarp kravletræning siden vi kom hjem fra Dublin og det har netop givet pote. Sofie kravlede for første gang i dag.

Lotte

7. december 2012

5 dage i Dublin er ved at være forbi. De har budt på lange gåture med klapvognen i Dublins gader, masser af cafebesøg, god mad og dejligt øl. Togtur til stor fornøjelse for Sofie og et besøg på Guinness Storehouse. Flyveturen hjem gik glat igennem og Sofie tog det rigtig pænt.

Lotte

3. december 2012

Py ha, vækkeuret ringede allerede klokken 5 i dag. Vi skal til lufthavnen hvor Sofie skal ud på hendes første flyvetur og turen går til Dublin. Alt gik lige efter planen trods snestorm i Danmark, lige indtil vi var klar til at borde. Flyet er ikke ankommet og vi bliver 2 1/2 time forsinket. Det ødelagde den ellers gode planlægning med Sofie, så hun blev lidt utilfreds i flyet indtil hun faldt i søvn.

Lotte

29. november 2012

Via facebook fik jeg en gratis fotosession til Sofie. Vi havde pakket en del tøj og effekter, i tilfælde af at vi fik brug dem. Der gik en times tid med at få taget billederne og Sofie hyggede sig rigtig med det. Stort smil og masser af grin. Efterfølgende så vi billederne igennem og valgte dem ud vi ville have. De blev rigtig gode og vi glæder os til at hente det færdige resultat.

Lotte

22. november 2012

Tina og Jeppe er hjemme fra Bruxelles. Jeppe er en travl mand og må arbejde, imens Tina hygger hos mor og far sammen med Nora. Jannik og jeg meldte også vores ankomst. Vi når ikke så meget når vi er sammen. Tiden går mest med at hygge os sammen med de små. De er ved at være så store at de kan fornemme den andens tilstedeværelse. Inden længe kan de nok lege med hinanden.

Lotte

17. november 2012

Vi havde mange planer i dag og var spændt på hvordan Sofie ville reagere på det. Vi startede med at køre til Næstved, hvor vi havde en frokostaftale hos Peter, Julie og Astrid. Vi fik dejlig italiensk inspireret mad. Forældrene hyggede sig imens børnene legede fint på gulvet.
Sofie prøvede Astrids gåvogn. Det var et hit. Sådan en har vi også derhjemme, så den må vi hellere finde frem.
Sidst på eftermiddagen kørte vi til Kalundborg hvor vi havde en middagsaftale hos Christina og Christian.
Alt i alt en rigtig god dag, hvor Sofie spiste som hun skulle, sov som hun havde behov for og legede fint som hun havde lyst til.

Lotte

9. november 2012

I dag er det Sofies 'fødeselsdag' hun bliver et ½ år - tillykke :-)
Der er samtidig kommet en masse nye billeder og et par nye video'er...

Jannik

5. november 2012

Vi har nu været i Bruxelles i en uge og turen går igen hjem til Danmark. Det har været en dejlig tur. Vi har haft masser af tid til at hygge og snakke med Tina og Jeppe. Sofie og Nora har ”leget” en del og vi har gået mange dejlige ture. Nora var godt i gang med skemad og vi har fået god inspiration med hjem. Nora kravler og tumler meget rundt. Tror det har haft en positiv indflydelse på Sofie. Hun begyndte i hvert fald at trille lidt oftere fra mave til ryg samtidig med at hun begyndte at kunne sidde op.

Lotte

29. oktober 2012

I dag gik turen til Bruxelles til Tina og Jeppe. Vi havde besluttet at køre derned i bil. Vi tog afsted om aftenen kl. 21. På det tidspunkt hvor vi normalt ville have lagt Sofie til at sove for natten. Turen gik rigtig fint. Hun sov hele turen, kun afbrudt 2 gange hvor hun fik lidt at spise.

Lotte

8. oktober 2012

Sofie er nu næsten 5 måneder gammel og vi er så småt begyndt med skemad. Det hele startede med at Sofie rakte ud efter mit glas med mælk en aften ved middagsbordet. Hun greb fat omkring det og førte det op til munden. Vi tolkede det som om, Sofie kunne være klar til skemad.

Lotte

15. oktober 2012

Vi var hos lægen i dag. Sofie skulle have sin 5-måneders vaccine og lægeundersøgelse. Hun vejede 7,5 kg og 66 cm. lang. Hun blev virkelig ked af det, da hun blev stukket.
Ved ikke om det i virkeligheden gjorde mest ondt på Sofie eller på os.
Hun havde det fint resten af dagen og virkede ikke særlig påvirket af vaccinen. Med da hun vågnede om natten kunne jeg mærke, at hun havde høj feber.
Næste dag var jeg i mødregruppe, men Sofie var ikke helt på toppen. Hun ville kun sidde i armene på mig. Ud på eftermiddagen aftog det og den gode og glade Sofie var vendt tilbage.

Lotte

12. oktober 2012

Sidste år til jul gav vi Lone, Frank og Birgit billetter til Linie 3 i Odensen. Da vi også selv havde købt billetter, skulle Sofie passes for første gang. Mine forældre var taget med til Odense, og vi havde lejet en hytte på en campingplads.
Vi tog afsted om morgenen og fik en dag ud af det med mine forældre. Vi tag afsted kl. 17 til showet kl. 17 og var tilbage ved midnat. Det var gået rigtig godt. Sofie havde spist fint og sov da vi kom tilbage til hytten.
De 3 havde rigtig hygget sig.

Lotte

29. september 2012

Jeg har i dag oprettet et nyt punkt på hjemmesiden - Video - hvor vi løbende vil ligge små klip ud af Sofie :-)

Jannik

25. september 2012

Vi skulle en tur i svømmehallen i dag. Jannik skulle med for første gang. Vi havde taget vores kamera med, som kan tåle vand, så vi kunne få taget nogle gode billeder. Det lykkedes rigtig fint at få taget lidt video under vandet, det krævede dog et par forsøg - eller 7-8 stykker.. :)
Men det virkede som om Sofie blev mere og mere afslappet omkring det at dykke, så det havde en positiv effekt på hende. Jeg kunne også mærke på hende, at hun nød at vi var med begge to. Vi må afsted alle 3 lidt oftere.

Lotte

14. september 2012

Vi skulle rigtig på tur i dag. Jeg havde lavet en aftale med en i Roskilde om at afhente 2 autostole. Når vi nu var på de kanter, kunne vi lige så godt lægge vejen forbi Superkoi. Det faldt i god jord hos Sofie. Mange store fisk, i flotte farver. Dem kunne hun kigge længe på.

Lotte

12. september 2012

Vi mødes ca. en gang om ugen i min mødregruppe. Det er rimelig ofte, men vældig hyggeligt. Man kan se nu, at børnene begynder at fornemme hinandens tilstedeværelse, det er ret underholdende.

Lotte

8. september 2012

Vi har været til sundhedsplejerske hos vores egen læge, for evt. at finde en løsning på Sofies gylperi. Vi fik nogle gode råd som vi skulle følge og i dag skulle vi kontrolvejes, for at se om hun tager på i vægt. Hvis ikke ville hun blive sendt videre til en børnelæge.
Men vægten viste at hun havde taget 350g på, på en uge, hvilket er 150-170g mere en forventet. Der er altså ingen grund til bekymring, vi må bare holde ud og vaske lidt oftere.

Lotte

7. september 2012

Sofie og jeg begyndte at gå i svømmehallen for halvanden uge siden. Det kan hun rigtig godt lide. I dag skulle vi prøve at dykke for første gang. En lille grænse der skulle overskrides for hendes mor, men Sofie måtte jo bare følge med. Det gik rigtig fint.
Min søster havde fortalt mig, at jeg bagefter skulle virke ovenud glad og smile til Sofie, så hun tænkte at det vi lige havde prøvet åbenbart er det sjoveste i verden. Missionen lykkedes, jeg fik da et stort smil bagefter. Det kniber dog med at holde Sofies opmærksomhed i vandet. Hun er virkelig nysgerrig efter hvad der sker omkring hende, så hun kan være lidt svær at få kontakt med.

Lotte

27. august 2012

Vi er lige kommer hjem, efter Sofie har været med på hendes første ferie til Bornholm. Vi havde lejet en forholdsvis stor hytte på Sannes Familiecamping ved Gudhjem.
Sofie har været nem at have med rundt. Formiddagene tilbragte vi i hytten, mens Sofie fik en lur. Så var vi klar til at tage på tur om eftermiddagen.
Vi har været med kutter rundt om hammeren, hestevognstur i Almindingen til bl.a. Rokkestenen og Rytterknægten. Været i Svaneke (frokost og brunch på Bryghuset) Allinge, Gudhjem, Hammershus, Østerlars Kirke og meget andet.
Det har været en dejlig tur og vi havde også rimelig godt vejr.

Lotte

18. august 2012

Vi skulle på tur i dag med Bo og Bethina. Turen gik til Agersø. Vi sejlede afsted lidt før frokost med færgen til Agersø. Sofies første tur på vandet. Vi gik en tur rundt i byen og spiste frokost på Agersø Kro. Det var helt fantastisk vejr op mod 30 grader, så vi fik en is på havnen inden færgen sejlede retur. Vi fik kaffen på Gudumvej mens vi nød synet af fiskene i bassinet.

Lotte

16. august 2012

Sofie fik en rigtig fin sengerand til tremmesengen i dåbsgave. Den fik vi taget i brug i dag og Sofie skulle sove på hendes eget værelse for første gang.
Lidt tidligt da hun kun er lidt over 3 måneder, men da hun alligevel har sovet en del i kravlegården i stuen det sidste stykke tid, kunne vi lige så godt tage tremmesengen i brug.
Hun har sovet fint og det lader ikke til at påvirke hende at vi ikke lige er i nærheden. Så det må siges, at have været et vellykket skifte.

Lotte

15. august 2012

Sofie har nu passeret de 3 måneder og det er tid til hendes 3 måneders vaccine. Der går mange historier om hvor slemt påvirket børnene kan blive, så vi har forventet det værste. Heldigvis var det ikke noget hun reagerede særlig meget på. Hun fik lidt feber lige inden hun skulle i seng for natten, men har ellers været glad og tilfreds resten af dagen. Feberen sov hun væk i løbet af natten, og vågnede frisk op til en ny dag.

Lotte

12. august 2012

Mine forældre kom i går, for at hjælpe os med de sidste forberedelser til barnedåben. Det har været en stor hjælp, ikke mindst at de har taget sig af Sofie så vi havde bedre tid til at få lavet noget selv.
Alt er nu klar til den store dag og vi glæder os til at fejre Sofie. Det gik rigtig fint i kirken, Sofie sov næsten fra det hele. Det er også ubelejligt at sådan en gudstjeneste skal ligge ligepå det tidspunkt hvor hun normalt tager sig en lur.. :) Det var super godt vejr, og vi nød dagen i haven med god mad fra slagteren og hyggeligt selvskab fra en masse dejlige mennesker.
En helt igennem vellykket dag, som blev lige som vi havde drømt om...

Lotte

9. august 2012

Barnedåben er så småt ved at nærme sig, så vi skal for alvor i gang med forberedelserne. Vi har inviteret mine forældre, Frank og Bo og Bethina til morgenkaffe, i håb om at de vil give en hjælpende hånd med at sætte teltet op. Mens mændene er i fuld gang med teltet, får min mor og jeg styr på diverse service, vores tøj og lavet dåbskjolen klar med bånd. Min far og Frank får desuden hentet borde og stole hos Showtech og de bliver også sat op. Nu er de ydre rammer på plads.

Lotte

7. august 2012

Så er der lagt nye billeder ud :-)

Jannik

6. august 2012

Der sker meget med Sofie i øjeblikket. Vi kan næsten se fra dag til dag at hun udvikler sig. Hun er nu begyndt at kunne ligge lidt selv og lege med hendes legetøj. Det har jeg benyttet mig af i dag. Jeg er begyndt at gøre lidt rent til barnedåben, mens Sofie har ligget og leget i hendes kravlegård.

Lotte

2. august 2012

Sofie og jeg skal begynde at svømme i Slagelse svømmehal. Desværre holder de lukket i 3 uger pga. renovering, lige som vi skulle til at begynde. Så er det godt at vi har et boblebad, det må vi bruge til at starte med. Vi forsøgte for første gang i dag og Sofie ser ud til af nyde det. Det er dejligt bare at flyde i overfladen i det varme vand. Det er ikke sidste gang vi har prøvet det.

Lotte

29. juli 2012

Nora skal døbes i dag i Lindevang kirke og jeg skal stå Fadder. Nora klarede det rigtig fint. Hun var glad under selve dåben og forsøgte endda at fortælle præsten en lille historie. Efter dåben var vi til brunch på Nationalmuseum. Det er anden gang Sofie er til barnedåb. Nu ved hun i hvert fald hvordan det foregår, når hun selv skal døbes om 14 dage.

Lotte

26. juli 2012

Tina, Jeppe og Nora er på ferie hos mor og far, så vi tager også derned for at tilbringe et par dage sammen med dem. Det er sommerens hidtil varmeste dag, så det er hård kost for de små. De har lidt svært ved at sove, men er ellers glade og tilfredse. Det er næsten for varmt til at lave noget, så vi hygger os bare med hinanden og lidt godt at spise.
På vej hjem, var vi forbi et par af vores venner - Julie og Peter - som også lige har fået en pige. Der var ingen sure miner hos de to, så mon ikke de kommer til at lege sammen i fremtiden...

Lotte

20. juli 2012

Det er ved at være afslutningen på Tour de France og det har virkelig fanget Sofies interesse. Vi sidder hver eftermiddag og skal se opløbet. Det må være alle farverne og bevægelserne der fænger.

Lotte

18. juli 2012

Sofie og jeg har i dag været på biblioteket og høre om kost (den første skemad). Det er noget kommunen arrangere og det er rart at være på forkant. Det var dog begrænset hvad jeg fik ud af det – men en smule.
Det er desuden Janniks fødselsdag i dag og vi har inviteret den nærmeste familie til aftensmad. Tina og Jeppe er hjemme på ferie, så de to kusiner skal mødes igen. Vi havde overnattende gæster. Både mor, far Tina og Jeppe blev til næste dag. Det var rigtig hyggeligt.

Lotte

7. juli 2012

Det var ikke det flotteste sommervejr i dag, dog alligevel lunt og ingen vind. Vi besluttede at tage en tur ind til Slagelse, ordne et par ærinder og spise frokost på café.
Det er første gang vi sådan har været ”ude” og hygge os som familie efter fødslen. Rigtig dejligt, det må vi snart gøre igen.

Lotte

4. juli 2012

Vi tog en tur ned til mine forældre i dag. Mine forældres rigtig gode venner Ruth og Mogens havde svært ved at styre deres nysgerrighed og skulle hilse på Sofie. De kom til kaffe om aftenen og Sofie var vågen det meste af tiden og i rigtig godt humør.
Vi fik en fin gave af dem. En flot spraglet bluse med discokugler – lige noget der passer hendes far.. :)

Lotte

30. juni 2012

Den årlige Gudumfest afholdes i dag. Jeg er med i festudvalget, men det er ikke så nemt at deltage på lige fod med de andre, så heldigvis er Jannik sød og træder i mit sted.
Sofie var nem at have med, så vi havde en rigtig dejlig eftermiddag. Store bøffer på grillen, rundbold i haven til at få løbet lagkagen af sidebenene, pandekager at gå hjem på og irsk kaffe til dem der holder ud til det sidste.

Lotte

22. juni 2012

Mormor og morfar kom på besøg i dag. Der er mange ting der skal passes og vedligeholdes i og omkring vores hus, og der er ikke for meget tid efter at Jannik er begyndt på arbejde igen. Derfor fik vi i dag en hjælpende hånd. Min far klippede hækken og min mor fik noget brænde i hus som de havde taget med.

Ind imellem var der også tid til at lege lidt med Sofie. Hun havde nemlig ikke tænkt sig at sove, nu hvor vi havde fået besøg.

Lotte

20. juni 2012

Jeg skulle i mødregruppe for første gang i dag. Det blev afholdt i Vestermose Børnehave. En rigtig flot dag, så jeg lagde Sofie i barnevognen og travede afsted. Der var 7 mødre i gruppen og 8 børn, da den ene har fået et hold tvillinger.
Umiddelbart virkede det som nogle søde mennesker og jeg håber at få stor glæde af gruppen i fremtiden. Det bedste ville være hvis Sofie også kunne få et par legekammerater, da vi alle er bor i lokalområdet.

Det var også i dag Sofie blev præsenteret for hendes nye legeplads. Et sted som hun nok kommer til at tilbringe en del tid i nærmeste fremtid og som hun forhåbentlig bliver rigtig glad for.

Lotte

16. juni 2012

Christina har fødselsdag i dag og vi er inviteret til eftermiddagskaffe. Sidste gang Christina og Christian var på besøg for at se Sofie sov hun, så de havde glædet sig til at se hende igen. Ikke mindst Christians to piger Sille og Olivia. Med det er svært at forstå at hun hverken kan tale, gå eller spise lagkage :)

Lotte

10. juni 2012

Vores venner Peter og Julie fik en datter d. 14. marts og hun skulle døbes i dag i Holme Olstrup Kirke. Vi havde selvfølgelig Sofie med. Så kunne hun se hvordan sådan noget foregår, til det bliver hendes egen tur.. :) Det tog hun stille og roligt – hun sov faktisk fra det hele. Lige på nær når kordegnen satte ind. Hun blev lige forskrækket hver gang. Festen på Gisselfeld Klostercafe tog hun også i stiv arm og vi havde alle 3 en rigtig hyggelig eftermiddag.

Det har været en begivenhedsrig weekend, så vi var alle meget trætte da vi kom hjem.

Lotte

9. juni 2012

Sofie er idag 1 måned gammel og har tilmed været til hendes første rigtige fest. Apoteket holdt deres årlige sommerfest på Kragerup Gods. I år var det med påhæng, så vi tog hele familien afsted. Vi hyggede os, fik god mad (Jannik vil nok mere, at der var for lidt af den… :-) og Sofie var endnu engang dejlig nem at have med.

Lotte

27. maj 2012

Sofie været på 'camping' for første gang. Lotte's forældre ligger på Sorø Camping og vi var på pinse besøg i dag. Det blev ud over en dejlig tur rundt om søen og til en god frokost.

Der er i øvrigt nye billeder i albummet :-)

Jannik

26. maj 2012

Sofie's grandkusine Lise havde fødselsdag idag. Vi skuller derfor på tur for første gang, og møde hele den side af familien. Vi pakkede grejet og kørte mod Lejre, spændte på hvordan hun ville klare det. Det gik bare så fint. Hun var vågen hele tiden mens vi var der og hun var glad og tilfreds. Hun gik lidt på omgang og særligt hendes fire grandkusiner var meget begejstrede. Men hun er også en dejlig tøs, som hendes morfar ville sige..

Lotte

22. maj 2012

Vi har idag haft besøg af sundhedsplejersken. Da hun var her i sidste uge, havde Sofie ikke helt taget nok på i vægt. Men idag havde hun taget 250g på og er nu oppe på sin fødselsvægt igen. Så amningen ser heldigvis ud til at fungere...

Lotte

14. maj 2012

I dag har vi været en tur på planteskole. Både Lotte og min far havde fået den gode ide, at plante et træ i haven for Sofie.
Jeg må indrømme, jeg især blev rørt over at Lotte har haft tid og overskud til, at tænke på gaver. Hun har faktisk været ude på plandteskolen for flere uger siden, og fået sat et stort og rigtig flot Magnolia træ til side!
Det skal fremover stå i haven og blomstre på Sofie's fødselsdag

I går havde vi besøg af Sofie's kusine Nora (inkl. forældre). Hun er 3 mdr. gammel nu og i forhold til Sofie en kæmpe baby :-)
Det går strækt kan jeg se, så det er bare om at nyde tiden sammen med min lille prinsesse...

Jannik

11. maj 2011

Det er nu 2 døgn siden at Sofie kom til verden. Vi har tilbragt dagene på Barselsafsnittet på Holbæk sygehus. Jeg er kommet lidt til hægterne igen oven på fødslen og Sofie har så småt lært at spise.

Allerede den første aften, kom de første forventningsfulde besøgende. Det var Sofies mormor og morfar. Begejstringen var til at få øje på, og Sofie fik hurtigt charmet sig ind, med sine store opmærksomme blå øjne. Øjeblikke blev foreviget med billeder og video.

Anden aften kom den stolte Farmor, Farfar og Birgit. Sofie var vågen og viste sig igen fra sin eksemplariske side. Farfar havde medbragt en flaske boblevand og der blev skålet tillykke.

Sofie har idag fået lavet en hørescreening som så fin ud og en hæltest, som vi venter svar på. Da hun havde fået sit første bad var vi ellers klar til at pakke sammen og vende næsen mod Gudumvej. Vi er netop kommet hjem og hun tog turen i stiv arm.

Nu skal vi til at finde vores egen rytme. Det bliver spændende.

Lotte

9. maj 2012

Jeg blev vækket af Lotte kl. 6 denne morgen, med besked om at vi nok skulle en tur til Holbæk, da hun ikke var sikker på om 'vandet var gået'. Der gik dog ikke længe, før jeg godt kunne se alt ikke var som det plejede at være...
Efter en kort undersøgelse ved 8-tiden, blev vi flyttet til fødestuen kl. ca. 9 og allerede kl. 13.35 kom den dejligste lille pige til verden!

Jannik